Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Video : Polícia chytila zlodejov nafty, ktorí ju kradli z autobusov v obci Skalité

Video : Polícia chytila zlodejov nafty, ktorí ju kradli z autobusov v obci Skalité

Skalité 07.02.2011 - Čadčianski policajti odhalili skupinu siedmich zlodejov, ktorá kradla naftu z odstavených autobusov v Skalitom a z nákladných áut v okrese Čadca. Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva (KR) PZ v Žiline Jany Balogovej mladí muži z okresu Čadca vo veku 15 až 21 rokov najskôr vylomili otvory nádrží a do prinesených kanistrov vytiahli celý obsah nádrží. „Z kanistrov naftu vylievali do sudov v garáži jedného z páchateľov alebo do plastového suda v dodávke, v ktorej sa prevážali. Zo siedmich autobusov sa páchateľom podarilo celkovo vytiahnuť približne 1090 litrov motorovej nafty a z troch nákladných vozidiel približne 1084 litrov motorovej nafty,“ informovala Balogová.

Doplnila, že všetci muži čelia obvineniu z prečinu krádeže v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci a hrozí im trest odňatia slobody až dva roky. (tasr)

TA3: Zlodejov nafty má polícia

Predstavte si, že do práce chodíte na šiestu hodinu ráno. Vstanete o tretej, prídete na autobusovú zastávku a spoj, ktorý ma odchod o štvrtej nejde. V noci totiž z autobusu zlodeji odčerpali všetku naftu. Toto sa niekoľko týždňov dialo na Kysuciach. Údajných páchateľov už má v rukách polícia.

Video-Reportáž si môžete pozrieť tu >>


Vytvorené: 07.02.2011