Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Futbal III. liga : 19. kolo .: FK Čadca - FK CSM Tisovec 1:0 (0:0)

Futbal III. liga : 19. kolo .: FK Čadca - FK CSM Tisovec 1:0 (0:0)

Čadca 17.4.2011 - V 5.min. poslal Michalík roh do skrumáže, ale Jakubcovo zakončenie odvrátili hostia na roh. Z ďalšieho rohu išla propagačná hlavička T. Tlelku nad. V 8.min. zakončil Jakubec po prieniku opäť nad bránu. Tlak domácich sa stupňoval. V 23.min. vytlačil Belica na ďalší roh strelu T. Tlelku. Obrovská príležitosť prišla v 24.min. J. Tlelka zblízka hlavičkoval nad. V 30 min narazil Michalík Jakubcovi a jeho strela len tesne minula tyč, FK malo veľmi blízko ku gólu! V 34.min. Michalík vysunul Putoríka, ktorý zo šestnástky trestuhodne trafil tesne vedľa. Bezprostredne po zmene strán zacentroval Michalík do šestnástky, lopta sa odrazila ku Strapáčovi a ten, konečne, prekonal Belicu - 1:0!

Prvá ojedinelá a hneď gólová možnosť hostí prišla v 50.min. Krížnu strelu zastavilo brvno. V 53.min. zahrával priamy kop Polka a odrazená lopta sa dostala ku Kavuliakovi, ktorý chtiac-nechtiac z 30 metrov vyskúšal pozornosť Belicu, ktorý sa zapotil. T. Tlelka vzápätí hlavičkoval tesne vedľa. V 66. min. ďalší Michalíkov roh vletel do skrumáže a bolo z toho ďalšie brvno! V 67.min. pekná rýchla akcia po spolupráci Kadáš - Janščo - Polka skončila tesne vedľa. V 69.min. Kadáš trafil tretíkrát za FK konštrukciu brány! V 73. min. mohla Čadca opäť a definitívne rozhodnúť. Po Janščovom centri Kadáš zblízka trafil tesne vedľa! „Placírkou“ loptu síce šikovne, ale znova poslal len a zasa vedľa brány Belicu. Nedáš dostaneš takmer naplnil v 74.min. Levický. Pretiahnutý center poslal šikovne „len“ na brvno. Hostia trafili medzi tyče, resp. do nich, len dvakrát, domáci tri a k tomu suma-sumárum nepremenili viac ako desať veľkých príležitostí! V 81. min. po ukážkovej akcii Kadáša s Tlelkom a po jasnom faule na T. Tlelku, nepremenil penaltu Michalík! Ešte v 90.min. obišiel Birtus všetkých, aj brankára, no prestrelil v jednej z najvyloženejších šancí zápasu aj prázdnu bránu!

góly: 46. Strapáč
diváci: 300
ŽK: Polka, T. Tlelka, Lušňák - Brndiar, Sudor, Lipták, Adamek
rozhodovali: Korenčík, Knapec, Hreus, delegát SsFZ Tomčík
FK: M. Hlava - J. Tlelka, Strapáč, Kavuliak, T. Tlelka - Jakubec (87. Birtus), Polka, Lušňák , Putorík (46. Kadáš) - Michalík - Gončár (66. Janščo)
CSM: Belica - Mikuš, Slašťan, Lipták (83. Dragijský), Šándor, Brndiar, Levický, Sudor (72. Brašeň), Bobok (78. Adamek), Hurák, Lang

zdroj fkcadca.sk


Vytvorené: 21.04.2011