Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Video: Športové úspechy mestskej polície v Čadci - prvenstvo vo futsalovom turnaji a titul najlepší brankár

Video: Športové úspechy mestskej polície v Čadci - prvenstvo vo futsalovom turnaji a titul najlepší brankár

Čadca / Levice 20.03.2012 - V piatok 16. marca sa uskutočnil v poradí už 13. ročník halového turnaja mestských polícií pod názvom Sabrina cup 2012. Miestom konania tohtoročnej futsalovej súťaže bola športová hala v Leviciach.

Futsalového turnaja sa zúčastnilo celkom 8 policajných zborov mestských polícií vrátane Mestskej polície Mesta Čadca. Tá narazila v skupine najskôr na Poprad, ktorý porazila 1:0, potom Liptovský Mikuláš, ktorý zdolala 5:0 a nakoniec remizovala s Košicami 1:1. V konečnom účtovaní obsadila Mestská polícia Mesta Čadca vo svojej skupine 1.miesta, čo ju posunulo do finále.

Kapitán Miro Kufa

V tom sa čadčiansky tím stretol so súpermi z Levíc. Zápas sa po dvadsiatich minútach skončil nerozhodne 1:1, a tak nasledovali penalty, v ktorých si mestskí policajti z Čadce vystrieľali prvé miesto. Ocenenie Najlepší brankár turnaja získal príslušník Mestskej polície Vladimír Chromčák

.Najlepší brankár turnaja Vladimír Chromčák

 

Som rád, že sa nám darí popri všetkých pracovných povinnostiach nájsť si čas aj na to, aby sme sa zúčastňovali podujatí na nadnárodnej úrovni a aj takýmto spôsobom reprezentovali naše mesto“, uviedol na margo prvenstva v turnaji náčelník Mestskej polície Mesta Čadca František Linet.

-sik-


Kategória: ŠPORT TOP | Vytvorené: 20.03.2012