Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Pri príležitosti svetového dňa vody prináša Žilinský samosprávny kraj bezplatné vstupy a výrazné zľavy

Pri príležitosti svetového dňa vody prináša Žilinský samosprávny kraj bezplatné vstupy a výrazné zľavy

Čadca 21.03.2012 - Návštevníci, ale i obyvatelia Žilinského kraja majú možnosť opäť i tento rok oslavovať svetový deň vody vo vode. Akciový týždeň pripravili aquaparky, kúpele i lyžiarske stredisko v spolupráci s krajom. Ten sa postaral o možnosť doplniť relax vo vode a na snehu o kultúrne zážitky, a to v Liptovskom, Oravskom, Považskom a Kysuckom múzeu v Čadci. Samozrejme, opäť s výraznými zľavami na vstupnom.

Spoločná prírodovedná expozícia Krásno nad Kysucou bude zdarma prístupná návštevníkom 23.03.2012, a expozícia Kaštieľa Radoľa bude zdarma k dispozícii 25.03.2012.

Jedinečné akciové vstupy je možno využiť počas týždňa od 19. do 25. marca v Thermal parku Bešeňová, v Kúpeľoch Lúčky a Meander parku v Oraviciach a zľavy na skipasy ponúka aj Ski Zábava Hruštín. Skvelé akcie pripravili tiež Slovenské Liečebné kúpele v Rajeckých Tepliciach, Aquarelax Dolný Kubín a Aquapark Tatralandia.

Žilinský samosprávny kraj už 4 roky vyzdvihuje svoj potenciál v oblasti vodných zdrojov, v spolupráci so subjektmi cestovného ruchu. „Náš kraj ponúka pestrú paletu relaxu a oddychu práve v liečivých a termálnych vodách, ako aj nezabudnuteľné možnosti relaxu. Pozývame rodiny s deťmi či individuálnych návštevníkov a seniorov, aby za zvýhodnené ceny spoznávali možnosti Žilinského kraja v oblasti vodnej zábavy, ale tiež prostredníctvom kultúry v našich múzeách,“ povedal predseda ŽSK Juraj Blanár. Viac informácií o ponukách zapojených partnerov počas jednotlivých dní nájdete aj na stránke Žilinského samosprávneho kraja regionzilina.sk, informoval hovorca ŽSK Peter Kubica.
 


Vytvorené: 21.03.2012