Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Hokejbal KHL: Suché dresy rozstrieľali Panthers Skalité 10:1

Hokejbal KHL: Suché dresy rozstrieľali Panthers Skalité 10:1

Čadca 25.04.2012 - Kysucká hokejbalová liga pokračovala vo veľmi peknom počasí 8. kolom jarnej časti. Do kolotoča sa opäť zapojili Suché dresy a mužstvám pribudli aj noví hráči. Pred play-off si chce každý vylepšiť zostavu.

Výsledky: Caribic Okružná - Dream team 5:4 (2:1, 2:3, 1:0)

Dream team začal útočne. Už v prvej minúte viedol zásluhou Heglasa. Hráči úradujúceho majstra sa dokázali prebudiť a gólmi Ruceka a Kubicu otočili skóre. Svrčinovec neskladal zbrane a svojimi útočnými chúťkami riadne potrápil novica v bráne Caribicu - Svitka. Za stavu 4:2 sa hostia uspokojili čo využil skúsenejší Caribic aby vyrovnal. Keď sa schyľovalo k nájazdom, do útoku zavelil práve Svitek. Založil priamočiaru akciu cez Ujháziho, ktorého prihrávku spracoval Stano Chromčák a spoza modrej prekvapil Jašurka. Zaznamenal tak svoj druhý gól v zápase a zároveň víťazný.
Góly: Tomáš Kubica (Martin Plaštiak, Tomáš Rucek), Tomáš Rucek (Martin Plaštiak), Stanislav Chromčák (Tomáš Šurik), Tomáš Rucek, Stanislav Chromčák (František Ujházi, Rudolf Svitek) - Marek Heglas (Miroslav Krišica), Miroslav Krišica, Matej Čuboň (Ľudovít Hajduk), Ľudovít Hajduk.
Strely:
26/29
brankári: Rudolf Svitek (86, 20 %) - Daniel Jašurek (80,76 %)
Hráči zápasu: Stanislav Chromčák (Caribic) - Ľudovít Hajduk (Dream team)
Caribic: Svitek - T. Rucek ©, S. Chromčák, Kubica, Plaštiak, Staškovan, Ujházi, Šurik, Stančík.
Dream team: Jašurek - M. Najdek, Krišica, Čarnecký, Kuffa, Heglas, Gončár, Časnocha, Hajduk, Čuboň, Laš.

KHK Suché dresy - Hbc Panthers Skalité 10:1 (3:0, 3:1, 4:0)

Suché dresy sa predviedli v plnej útočnej sile. Duo R. Drábik - Franek sa postaralo dovedna o osem gólov svojho tímu. Ich dominancia sa ukázala ako rozhodujúca. Skalité prišlo v neúplnej zostave. Chýbalo viacero opôr a svojmu súperovi vzdorovalo len veľmi ťažko. Niekoľko pekných šancí však predviedli aj oni. Najmä útočná formácia okolo V. Geráta sa postarala o rozruch pred Smolkovou bránou. Podarilo sa však vsietiť len jeden gól a to nestačilo na rozbehnutý gólostroj ich súpera. Skúsení „sucháči“ trestali každé zaváhanie. Vypracovali dostatok šancí a do tabuľky si pripísali prvé tri body. S pribúdajúcimi zápasmi môžu zaujímavo miešať ligové karty.

Góly: Tomáš Franek (Matej Časnocha), Tomáš Franek (Róbert Drábik), Tomáš Franek (Peter Kašuba), Tomáš Franek (Róbert Drábik), Róbert Drábik, Pavol Izák (Stanislav Drábik), Róbert Drábik, Róbert Drábik (Stanislav Drábik), Vladimír Chudej (Stanislav Drábik), Tomáš Franek (Róbert Drábik) - Vladimír Gerát.
Strely: 49/28
Brankári: Lukáš Smolka (96, 42 %) - Jakub Grochal (79, 59 %)
Hráči zápasu: Róbert Drábik (Suché dresy) - Vladimír Gerát (Skalité)
Suché dresy: Smolka - R. Drábik ©, S. Drábik, Izák, Franek, Boháč, Chudej, Kašuba, Lipták, M. Časnocha.
Skalité: Grochal - Gerát ©, Petrák, J. Potočár, L. Potočár, T. Firek, Jánsky, Grochal.

Krásno Sparrows - Hbc Podzávoz 2:8 (1:1, 0:2, 1:5)

Obaja súperi v siedmom kole prehrali a aj preto sa očakával boj o každú loptičku. Od úvodných minút si viac šancí vytvárali hostia. Nevedel v bráne Krásna držal roletu zatiahnutú. Všetko bolo inak, keď gólový účet zápasu otvoril Belica. Peknú kombinačnú akciu zakončil presnou strelou. Podzávoz sa dlho neradoval z vedenia. Tri sekundy pred koncom nahadzoval M. Jakubec a vyrovnal skóre. Gól do šatne paradoxne postrčil k lepšiemu výkonu Podzávoz. Po peknom prieniku Hermana svietilo na tabuli 2:1. Umne zahral Maťo Mravec a druhý tím tabuľky vyhrával dvojgólovo. Krásno nevyužilo niekoľko vyložených šancí, keď bol sám pred bránou Pagáč ani prienik Jakubca sa neujal. V tretej tretine už strelecky dominovali hráči v modrých dresoch. Ovládli hru a kontrolovali výsledok.

Góly: Michal Jakubec, Ľubomír Jakubec (Michal Jakubec) - Juraj Belica (Rudolf Kučák), Lukáš Herman (Ivan Dirgas, Tomáš Urbaník), Martin Mravec, Ivan Dirgas (Lukáš Herman), Marián Mravec (Tomáš Urbaník), Michal Palarec (Juraj Belica), Ivan Dirgas (Lukáš Herman), Tomáš Urbaník (Marek Mudrík).
Strely: 19/36
Brankári: Tomáš Nevedel (77,77 %) - Tomáš Jopek (89,41 %)
Hráči zápasu: Michal Jakubec (Krásno Sparows) - Lukáš Herman (Hbc Podzávoz)
Krásno: Nevedel - Magát ©, Krkoška, Pagáč, Kasaj, Snoha, Vaňovec, Červeník, M. Jakubec, Ľ. Jakubec, Kordek, Balák, Čimbora, Fojtík.
Podzávoz: Jopek - Urbaník ©, Buška, Baculák, Mart. Mravec, Mar. Mravec, Šmiček, Palarec, Belica, Dirgas, Kučák, Herman, Mudrík.

Hráč kola: Tomáš Franek (Suche dresy). K výhre svojho tímu prispel piatimi gólmi. Patril k najlepším na ihrisku.

Tabuľka po 7. kole

  1. Caribic    21
  2. Podzávoz  17
  3. Krásno  13
  4. Skalité  9
  5. Dreamteam  6
  6. Suché dresy  3
  7. Bistro 0

(URB)

foto: Hráč kola Tomáš Franek takto vsietil svoj piaty gól v zápase.


Vytvorené: 25.04.2012