Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Hokejbal: Hráč kola Dano Jašurek aj o zápase proti Suchým dresom

Hokejbal: Hráč kola Dano Jašurek aj o zápase proti Suchým dresom

Čadca 04.05.2012 - Uplynulý víkend kryl 24 z 26 striel Suchých dresov a pomohol k druhému víťazstvu v jarnej časti pre svoj Dream team - 3:2. Okrem toho si vyslúžil honor Hráč kola aj vďaka najlepšej úspešnosti v kole (92,30 %). Reč je o Danovi Jašurkovi, ktorý hovoril aj o ambíciách v play-off.

Ako sa Ti chytalo v zápase so Suchými dresmi?
Tí čo sledujú KHLku pravidelne, vedia že minulú sezónu som chytal práve za Suché Dresy. Na zápas som sa tešil, hráte proti svojmu bývalému tímu, takže určite každý hráč a obzvlášť brankár má veľkú motiváciu. Na obdobie so Sucháčmi spomínam len a len v dobrom, chvíľu pred zápasom som sa aj rozprával s chalanmi, takže určite bola cítiť taká zdravá rivalita.

Si spokojný s umiestnením Dream teamu v prebiehajúcej sezóne?
Priznám sa, že nesledujem moc ako sa vyvíja tabuľka v základnej časti. Dôležité je play-off a pokiaľ chce tím ísť vysoko, musí zvládnuť akéhokoľvek súpera. Faktom je aj to, že sme dokázali hrať vyrovnanú partiu s Caribicom a aj so Sucháčmi. Obidva tímy síce neboli v plnej sile, verím že aj ďalšie zápasy s týmito súpermi budú rovnako napínavé. Takže nie je dôležité umiestnenie v tabuľke, ale momentálna celková pohoda v tíme a tá je z môjho pohľadu v Dream Teame výborná.

Aké výsledky tipuješ v nadchádzajúcom kole? Dá sa povedať, že hráte o stred tabuľky s priamym vyzývateľom..
Čaká nás zápas proti Skalitému. Je to mladý bojovný tím, ktorý môže vždy prekvapiť. Určite do zápasu pôjdeme naplno s cieľom získať čo najvyšší počet bodov. Pokiaľ zopakujeme výkony z predchádzajúcich zápasov, môžeme uspieť.

Kde sa vidíte ako mužstvo v play-off? Kam siahajú vaše ambície?
Sme síce mladý tím, ale netreba zabúdať na to, že skúsených hráčov máme dosť. Vo veľmi podobnom zložení sme dlhé roky hrali juniorku, kde sme tri krát po sebe vyhrali titul vtedy ešte ako Svrčinovec Predators. Samozrejme, pred každým súperom máme rešpekt, ale do každého zápasu pôjdeme naplno, s cieľom vyhrať. Naša liga má v súčasnosti veľmi vyrovnané mužstvá a je určite nezmysel odhadovať, ako by sme sa mohli umiestniť. Rozhodujúcim faktorom budú posily do play-off z iných líg s ktorými nepochybne rátajú mnohé silné mužstvá.

URB, viac na hbkcadca.sk


Vytvorené: 04.05.2012