Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Polícia chytila cez víkend troch vodičov pod vplyvom alkoholu

Polícia chytila cez víkend troch vodičov pod vplyvom alkoholu

Čadca 25.06.2012 - Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Čadca obvinil 20 ročného muža z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Obvinený v sobotu 23. júna v nočných hodinách viedol po ceste v Čadci osobné motorové vozidlo Škoda, s ktorým zišiel do priekopy. Policajnou hliadkou bol následne kontrolovaný. Policajti vykonali u obvineného dychovú skúšku s pozitívnym výsledkom 0,57 mg/l alkoholu v dychu. K zraneniu osôb nedošlo.

Obvineniu z rovnakého prečinu čelí aj 18 ročný muž z Čadce. Policajná hliadka z Obvodného oddelenia Policajného zboru Čadca v nedeľu 24. júna v skorých ranných hodinách zastavila a kontrolovala obvineného v obci Svrčinovec, okres Čadca. Ten viedol osobné motorové vozidlo Renault po ceste prvej triedy na obec Čierne, okres Čadca. Obvinený sa počas kontroly podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,51 mg/l alkoholu v dychu.

37 ročný muž z okresu Kysucké Nové Mesto čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Obvinený v sobotu 23. júna popoludní viedol motorové vozidlo Škoda v obci Rudinská, okres Kysucké Nové Mesto. Následne bol zastavený a kontrolovaný policajnou hliadkou. Pri kontrole sa podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,25 mg/l alkoholu v dychu.

Následne boli poverenými príslušníkmi Policajného zboru obvinené z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade dokázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody až na jeden rok.


Kategória: TOP Článok | Vytvorené: 26.06.2012