Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Jaromír Nohavica vypredal koncert na pohraničí

Jaromír Nohavica vypredal koncert na pohraničí

Skalité - V sobotu 8. júna 2013 sa amfiteáter v obci Skalité stal dejiskom večerného predstavenia známeho pesničkára Jaromíra Nohavicu. Vypredaný koncert si prišlo pozrieť množstvo fanúšikov nielen z prihraničných oblastí. Úvod odpálil Nohavica na divákov osvedčenými skladbami Dokud se zpívá, U nás na severu, www.idnes, a tak od prvých tónov spieval spoločne s publikom. S pribúdajúcimi hviezdami na nebi pribudol na javisku hosť z Poľskej republiky Robert Kuśmierski.

Jaromír Nohavica vypredal koncert na pohraničí

Kuśmierski servíroval krásny doprovod na heligónku, kde v piesni Jiné to nebude, pri refréne behal z tónov jeho heligónky príjemný mráz po chrbte a nestratil sa ani v sprievode na klavír. Ba naopak, divákov v prvej rade koncert bavil natoľko, až pod nimi povolila lavica, ktorú pohotoví usporiadatelia vymenili za stoličky.

Jaromír Nohavica vypredal koncert na pohraničí

Súhru večera ukázali Nohavica a Kuśmierski spoločným vystúpením na heligónky. Počasie vydržalo po upršanom dni bez dažďa a tak Nohavica pridal niekoľko pesničiek ako dezert. To už publikum stálo na nohách, a spoločne s Jaromírom si zaspievalo hit Až to se mnu sekne a z koncertu odchádzali s kvalitným hudobným zážitkom.


Kategória: TOP Článok | Vytvorené: 14.06.2013