Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Nezvestný 14- ročný Michal Kučera z Lopušných Pažití bol vypátraný políciou

Nezvestný 14- ročný Michal Kučera z Lopušných Pažití bol vypátraný políciou

Lopušné Pažite 03.10.2013 - Krajské riaditeľstvo PZ v Žiline odvoláva pátranie po nezvestnom maloletom Michalovi Kučerovi z Lopušných Pažití, nakoľko pominuli dôvody vyhlásenia pátrania. Nezvestná osoba bola v piatok 4. októbra 2013 vypátraná príslušníkmi Policajného zboru, informoval krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Polícia v Čadci pátra po Michalovi Kučerovi z Lopušných pažití

Lopušné Pažite 03.10.2013 - Polícia v Čadci vyhlásila pátranie po nezvestnom 14 ročnom Michalovi Kučerovi z Lopušných pažití v okrese Kysuckého Nového Mesta. Michal Kučera zdanlivý pôsobí starším dojmom (vek 17 rokov), má modré oči, hnedé vlasy a je strednej postavy.

Naposledy mal na sebe oblečené tričko zn. Puma s dlhými rukávmi - červenej farby, s malým nápisom „Puma“ striebornej farby, rifle tmavomodrej farby, tenisky Nike sivej farby so znakom Nike zelenej farby, hrubú mikinu zn. „O´Neil“ modrej farby s kapucňou, športová taška tmavosivej farby.

Nezvestný v pondelok 30. septembra 2013 o 16.45 hod. odišiel autobusom z miesta trvalého bydliska na atletický tréning do Kysuckého Nového Mesta, kde však už neprišiel. Odvtedy jeho rodičia nemajú o ňom žiadne informácie. Miesto jeho pobytu nie je známe.

Akékoľvek informácie k nezvestnému maloletému žiadame občanov nahlásiť na najbližší útvar PZ, alebo na bezplatnú telefónnu linku 158.

 


Vytvorené: 05.10.2013