Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Policajti koordinovaným zásahom zachránili ľudský život

Policajti koordinovaným zásahom zachránili ľudský život

Raková 07.12.2017 - V noci z utorka 5. decembra na stredu 6. decembra operačné stredisko Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline prijalo oznámenie z tiesňovej linky 112. Občan mal oznámiť, že jeho priateľ mu telefonoval a povedal mu, že sa predávkoval liekmi. Oznamovateľ presnú totožnosť ani bydlisko osoby neuviedol.

Operačné stredisko spoločne s policajtmi z Obvodného oddelenia Policajného zboru Čadca vykonali množstvo preverovacích úkonov za účelom zistenia totožnosti osoby a jej miesta pobytu. Po vykonaných previerkach bolo zistené, že osoba sa má nachádzať v bytovom dome v obci Raková, okres Čadca. Zasahujúci policajti využili oprávnenie v zmysle zákona a za pomoci privolaných  hasičov otvorili byt. V byte našli na zemi ležať 27 ročného muža, ktorý bol ešte pri vedomí. Následne bol odovzdaný prítomným zdravotníkom, ktorí ho previezli do nemocnice.

Policajti svojím koordinovaným a profesionálnym zásahom naplnili poslanie polície „POMÁHAŤ A CHRÁNIŤ“ a zachránili život 27 ročnému mužovi z okresu Čadca. Foto: polícía.
 

Kategória: TOP Článok | Vytvorené: 07.12.2017