Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Zima na palete, Z tvorby Gabriely Pastorkovej

Zima na palete, Z tvorby Gabriely Pastorkovej

Gabriela Pastorková sa narodila v Čadci. Kresleniu a maľovaniu sa venuje od detstva. K tomuto koníčku ju viedol starý otec. Po absolvovaní technického a grafického kreslenia navštevovala kurz kreslenia a maľby v Žiline. Na potulkách svetom sa zúčastnila kurzu keramiky. Maľuje na základe piesní, najmä folklórnych. Inšpiruje ju najmä hudobná folklórna skupina KUK. Doposiaľ sa venovala skicovaniu, maľbe na sklo a kombinovanej technike fotka a grafika. Svoje diela prezentovala na rôznych výstavách a súťažiach. Žije a tvorí v Čadci.

ZIMA NA PALETE

Nna začiatku nového roka 2018 vás srdečne pozývame na zhliadnutie jedinečnej kolektívnej výstavy neprofesionálnych výtvarníkov nášho ŠTÚDIA pod názvom ZIMA NA PALETE, ktorá je nainštalovaná v hale našej partnerskej inštitúcie Kysuckej knižnice v Čadci.

Vystavujúci autori: Emília Brezinová z Klokočova, Karol Budoš z Čierneho pri Čadci, Iveta Buková Štětinová z Krásna nad Kysucou, Mária Drobilová z Čadce, William Jaroš z Čadce, Kristína Lašová z Čadce, Stanislav Luhový z Kysuckého Nového Mesta, Martin Roman z Lodna, Barbora Šimášková z Čadce, Vladimír Šufliarsky z Korne, Anna Vnuková z Klokočova a Jozef Vrábel z Podvysokej.


Vytvorené: 09.01.2018