Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Stredná odborná škola technická v Čadci uskutočnila 1. ročník Olympijských hier v netradičných disciplínach

Stredná odborná škola technická v Čadci uskutočnila 1. ročník Olympijských hier v netradičných disciplínach

Čadca 29.06.2018 - Dňa 28.6.2018 sa na Strednej odbornej škole technickej v Čadci uskutočnil prvý ročník Olympijských hier v netradičných disciplínach. Z dôvodu nepriaznivého počasia sa všetky disciplíny uskutočnili vo vnútorných priestoroch školy. Hlavným cieľom tejto akcie bolo zapojiť do pohybovej aktivity čo najviac žiakov, tak aby sme v čo najväčšej miere podporili myšlienku tejto športovej udalosti. Disciplíny boli navrhnuté tak, aby sa mohli zapojiť aj menej športovo zdatní žiaci.

Súťažilo sa v disciplínach ako je rezanie dreva, zatĺkanie klincov, skoky vo vreci, beh s fúrikom, beh s loptičkou na lyžici, skok do diaľky, stolný tenis a v neposlednom rade sa v novej telocvični uskutočnil florbalový turnaj medzi všetkými triedami školy. Jednou s hodnotených disciplín bola aj dochádzka jednotlivých tried, za ktorú žiaci mohli získať cenné body do celkového hodnotenia.

Všetci žiaci podali obetavé výkony a naplno si užili túto športovú udalosť, ktorá spestrila záver školského roka. Prvé tri družstvá v celkovom hodnotení boli odmenené finančnými odmenami vo výške 75, 50 a 25,-eur. a už sa tešía na ďalšie pokračovanie tejto úspešnej športovej udalosti v budúcom školskom roku 2018/2019. foto: Andrej Capek


Fotogaléria k článku :

stredna-odborna-skola-v-cadci-2018-olympiada-1.jpg
stredna-odborna-skola-v-cadci-2018-olympiada-4.jpg
stredna-odborna-skola-v-cadci-2018-olympiada-2.jpg
stredna-odborna-skola-v-cadci-2018-olympiada-3.jpg
Vytvorené: 29.06.2018