Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Pri dopravnej nehode vyhasol život 57 ročného muža

Pri dopravnej nehode vyhasol život 57 ročného muža

Makov 12.07.2018 - Vo štvrtok 12. júla po 12.00 hodine došlo na ceste prvej triedy v katastri obce Kolárovice, okres Bytča k dopravnej nehode. Na základe doteraz vykonaného šetrenia bolo zistené, že 21 ročný vodič (z okresu Čadca) viedol osobné motorové vozidlo Škoda Rapid v smere od obce Makov, okres Čadca na Bytču. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k stretu s motorovým vozidlom Honda CRV, ktoré v tom istom smere jazdy viedol 57 ročný vodič (z okresu Žilina).

Vozidlo Honda po strete skončilo vľavo mimo vozovku a narazilo do stromu. Pri dopravnej nehode utrpel 57 ročný vodič zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. Jeho 61 ročný spolujazdec bol prevezený na ošetrenie do nemocnice. Alkohol u 21 ročného vodiča vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U nebohého vodiča bude vykonaná pitva.  
Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.  
Policajti cestnú premávku usmerňujú striedavo do jedného jazdného pruhu  z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov.
 
Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách. 
 
Je dôležité  uvedomiť si, že na cestách nie sme sami a svojou bezohľadnou a arogantnou jazdou ohrozujeme nielen svoj život, ale aj životy ďalších účastníkov cestnej premávky.

 


Kategória: TOP Článok | Vytvorené: 12.07.2018