Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Rezidencia Komenského - Nevyužívanú budovu bývalého gymnázia premení developer na bytový dom

Rezidencia Komenského - Nevyužívanú budovu bývalého gymnázia premení developer na bytový dom

Kysucké Nové Mesto 24.08.2018 - Projekt bytového domu Rezidencia Komenského je situovaný v absolútnej blízkosti centra Kysuckého Nového Mesta s vynikajúcou dostupnosťou ku všetkým aktivitám a službám. Stavba nahradí dnes nevyužívanú budovu bývalého gymnázia pri ZŠ Nábrežná.

Povodná budova gymnázia - KNM

Každý byt bude vybavený priestrannou obývacou izbou spojenou s kuchyňou, balkónom a pivnicou. K dispozícii sú parkovacie plochy pred domom a možnosť krytého parkovacieho státia priamo v prízemí bytového domu.

Architektonické riešenie - Rezidencia komenského

Nový bytový dom vyrastie z pôvodne trojpodlažnej budovy o dve nadzemné podlažia, pričom pôdorys pôvodnej stavby ostane zachovaný. Prvé nadzemné podlažie bude slúžiť ako garážový priestor a priestor na pivnice prislúchajúce k jednotlivým bytom. Na vyšších podlažiach sa budú nachádzať rôzne bytové jednotky. V bytovom dome bude inštalovaný nový centrálny výťah. 

Na každom poschodí bude 1 štvorizbový, 2 trojizbové a 3 dvojizbové byty s rôznymi výmerami. Všetky byty majú v štandarde balkón s výmerou nad 3 m² a pivnicu umiestenú na prízemí.

Vynikajúca lokalita v tichej školskej štvrti s bohatou zeleňou je základným predpokladom pre pohodlné bývanie pre každého.

 

OČAMI DEVELOPERA

Rezidencia Komenského - Očami developera 

Nad konceptom projektu bytového domu Rezidencia Komenského strávil realizačný tím primeraný čas už pred jeho nadobudnutím. Po uváženej kúpe pôvodnej stavby nasledovalo vyriešenie zmeny územného plánu, vybavenie územného rozhodnutia a stavebného povolenia. Nakreslilo sa množstvo variantov, ktorých výzvou bolo, čo najefektívnejšie využiť priestor, ktorý ponúkal pôvodný pôdorys budovy.

Trvalým cieľom bolo postaviť moderný bytový dom, ktorý bude svojim obyvateľom prinášať primeraný komfort, či už ide o mladú začínajúcu rodinu, rodinu s deťmi, zrelý manželský pár alebo single domácnosť.

Projekt bol smerovaný na oživenie nefunkčnej budovy bývalého gymnázia, ktorá stála vo vynikajúcej lokalite a ponúkala možnosti perfektného využitia na bytový dom. Veríme, že ponúkame koncept, ktorý spĺňa vo všetkých smeroch potreby súčasnej doby.

 

POPIS LOKALITY

Projekt bytového domu Rezidencia Komenského bude realizovaný v strategickej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. Okolitá zástavba nízkych školských budov a bohatá zeleň v okolí projektu ponúka budúcim obyvateľom možnosť bývania v krásnom prostredí a zároveň takmer v centre mesta. Výsledkom projektu bude moderné a komfortné bývanie v Kysuckom Novom Meste, ktoré spĺňa aj predstavy náročnejšieho klienta.

 

Viac informácií o projekte bytového domu Rezidencia Komenského sa dočítate na webstránke: www.byvajnakomenskeho.sk alebo na facebooku: www.facebook.com/rezidencia-komenskeho/


Fotogaléria k článku :

rezidencia-komenskeho-bytovy-dom-2018-knm-4.jpg
rezidencia-komenskeho-bytovy-dom-2018-knm-3.jpg
rezidencia-komenskeho-bytovy-dom-2018-knm-2.jpg
povodny-stav-gtmnazia-knm.jpg
Kategória: TOP Článok | Vytvorené: 22.08.2018