Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Cez víkend chytili opitých vodičov z Oščadnice a Kysuckého Lieskovca

Cez víkend chytili opitých vodičov z Oščadnice a Kysuckého Lieskovca

Čadca 11.06.2012 - Počas uplynulého víkendu úradoval opäť alkohol za volantom. Polícia obvinila dvoch opitých vodičov z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykových látok. Obaja obvinení vodiči - muži boli policajnými hliadkami zastavení a kontrolovaní, pričom ich dychová skúška potvrdila, že si za volant vozidla sadli s viac ako jedným promile alkoholu.

 

Mladík z Oščadnice mal 2,25 promile

Oščadnica 10.06.2012 - 21 ročný mladík z Oščadnica viedol v nedeľu 10. júna v skorých ranných hodinách vozidlo VW Transporter po ceste II. triedy v meste Čadca, kde ho zastavila a kontrolovala policajná hliadka. Pri dychovej skúške mu policajti namerali 1,08 mg/l alkoholu v dychu (2,25 promile)

Vodič z Kysuckého Lieskovca mal 1,69 promile

Kysucký Lieskovec 11.06.2012 - 38 ročného muža z Kysuckého Lieskovca, ktorý v sobotu 9. júna v noci jazdil na vozidle Nissan Pick- up po obci Kysucký Lieskovec zastavila hliadka mýtnej polície. Hliadka u muža vykovala dychovú skúšku, pri ktorej mu namerali 0,81 mg/l alkoholu v dychu (v prepočte 1,69 promile).

Všetkým obvineným vodičom hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody až na jeden rok. Súd môže obvineným uložiť aj trest zákazu činnosti viesť motorové vozidlá na dobu jeden až desať rokov.


Vytvorené: 11.06.2012