Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Opitý vodič nabúral do mosta na Rakovej, namerali mu 3 promile + foto

Opitý vodič nabúral do mosta na Rakovej, namerali mu 3 promile + foto

Raková 14.06.2012 - Poverený príslušník Policajného zboru obvinil 60 ročného muža z Čadce z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky v súbehu s prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia. Obvinený v sobotu 9. júna v nočných hodinách viedol po ceste druhej triedy v obci Raková, okres Čadca osobné motorové vozidlo Renault v smere od Makova do Čadce. Pri prechádzaní priameho úseku cesty s vozidlom prešiel do protismernej časti vozovky a narazil do betónového mostného telesa.

Dopravná nehoda Raková

Nafúkal 3 promile

Následne bol s vozidlom odhodený späť vpravo a zadnou časťou vozidla narazil do betónového mostného telesa. Obvinený sa po dopravnej nehode podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,46 mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje 3,04 promile. Zároveň policajti zistili, že obvinený bol za taký čin v predchádzajúcich dvadsiatich štyroch mesiacoch odsúdený a právoplatným rozhodnutím Okresného dopravného inšpektorátu v Čadci z roku 2009 má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na dobu šesťdesiat mesiacov.

Dopravná nehoda Raková

Pri dopravnej nehode obvinený utrpel zranenia, ktoré si nevyžiadali lekárske ošetrenie. Na motorovom vozidle vznikla predbežná škoda vo výške 500.-€.
V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody až na dva roky.

Dopravná nehoda Raková
foto: KRPZ Žilina


Vytvorené: 14.06.2012