Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

J. Kanaba, V. Kufová, E. Matysová, P. Szegy, M. Janík a R. Hajnoš dostanú ocenenia od mesta Čadca

J. Kanaba, V. Kufová, E. Matysová, P. Szegy, M. Janík a R. Hajnoš dostanú ocenenia od mesta Čadca

Čadca 20.07.2012 - Podľa schváleného materiálu udelí radnica Cenu Mesta Čadca MUDr. Jozefovi Kanabovi za celoživotnú odbornú a humánnu činnosť v oblasti zdravotníctva, MUDr. Věre Kufovej za celoživotnú prácu v oblasti zubného lekárstva a Eve Matysovej za vysoko kvalitnú pedagogickú činnosť v oblasti záujmového umeleckého školstva a úspešnú prácu na poste umeleckej vedúcej a režisérky Detského divadelného súboru Eva.

Nositeľmi Ceny primátora mesta Čadca sa v roku 2012 stanú MUDr. Peter Szegy za vysoko kvalifikovanú, úspešnú a zodpovednú prácu v oblasti intenzívnej medicíny, Ing. Miroslav Janík za osobný prínos pri rozvoji zamestnanosti a udržiavaní pracovných miest v meste Čadca a Rastislav Hajnoš za celoživotnú prácu v oblasti športovej publicistiky na pozícii redaktora týždenníka Kysuce.
Cena mesta Čadca a Cena primátora mesta Čadca bude udelená v rámci slávnostného spoločenského programu Bartolomejských hodových slávností.

V roku 2011 získali Cenu mesta Čadca MUDr. František Kostka za celoživotnú odbornú a humánnu činnosť v odbore chirurgia - špecialista, Mgr. Mária Marcibálová za celoživotnú činnosť v oblasti telovýchovy a športu a Mgr. Vojtech Marcibál za dlhoročnú trénerskú, rozhodcovskú a organizátorku prácu v oblasti športu. Cena primátora mesta Čadca bola udelená Magdaléne Hackovej za celoživotnú prácu v oblasti miestnej a regionálnej kultúry a Jurajovi Šeríkovi za výnimočný prínos v oblasti umeleckého drotárstva a za výrazný podiel pri rozvoji maratónskeho behu slabozrakých.

- nca -


Vytvorené: 09.08.2012