Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Šťastné konce Radošinského naivného divadla si môžete pozrieť v Kysuckom Novom Meste

Šťastné konce Radošinského naivného divadla si môžete pozrieť v Kysuckom Novom Meste

Kysucké Nové Mesto 13.08.2012 - Mestské kultúrno-športové stredisko Kysucké Nové Mesto pripravuje 28.09.2012 o 19.00 hod. v dome kultúry v Kysuckom Novom Meste pre milovníkov divadla vystúpenie Šťastné konce v podaní Radošinského naivného divadla. Clivá , ktorej Autor clivej komédie o čelných miestach v srdci nie je nikto iný ako Stanislav Štepka. V tejto jeho najnovšej clivej či nostalgickej komédii Šťastné konce sa prelínajú životné cesty a pestré ľudské osudy veľmi svojráznych hľadačov prvých a možno aj posledných lások: dvoch írečitých, zemitých  vidiečanov, čo sa po mnohých rokoch vyberú hľadať svoje prvé lásky na motorkách, predavača klímy a začínajúceho hráča na violončelo, čo zase prostredníctvom hudby hľadá novú podobu lásky u staršej ženy - pokladníčky v predajni, ozajstnú a plnohodnotnú lásku hľadá aj nepokojná učiteľka z materskej škôlky, zasnívaný dedinský starý mládenec či dokonca aj obstarožný provinčný fičúr.

Autor Stanislav Štepka v tejto poetickej, ale aj skrz-naskrz humornej hre nepriamo kladie tiché, intímne otázky, na ktoré hádam ani nečaká od svojich divákov odpovede. Možno odpoveďou nám všetkým bude príjemný spoločný divadelný večer s Radošinským naivným divadlom.

Hrajú: Stanislav Štepka, Martin Škoda, Zuzana Kronerová alebo Anikó Vargová, Maruška Nedomová, Svätopluk Malachovský alebo Mojmír Caban, Ladislav Hubáček


Vytvorené: 13.08.2012