Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Vykrádači áut cez víkend úradovali

Vykrádači áut cez víkend úradovali

Turzovka 02.10.2012 - Polícia v Žilinskom kraji zaznamenala za posledný víkend niekoľko krádeží vlámaním do odparkovaných motorových vozidiel na rôznych miestach. Okrem opatrení, ktoré polícia prijala, vyzýva o spoluprácu aj občanov a odporúča vodičom a majiteľom vozidiel, aby vo vozidlách nenechávali osobné veci, doklady, kľúče, príručné tašky, notebooky a iné. Odložené veci, najmä ak sú odložené na viditeľných miestach sú lákadlom pre zlodejov.

V sobotu 29. septembra vo večerných hodinách sa doposiaľ neznámy páchateľ vlámal do odstaveného vozidla Audi A6 pred motorestom v Turzovke. Páchateľ rozbil okno na dverách vodiča a z odkladacieho priestoru vnútorných dverí odcudzil príručnú koženú taštičku s obsahom - dokladmi a hotovosťou. Majiteľovi spôsobil páchateľ krádežou škodu vo výške 190,-€, poškodením vozidla škodu vo výške 250,-€. Polícia prípad vyšetruje ako prečin krádeže.

Polícia v Turzovke pátra po doposiaľ neznámom páchateľovi, ktorý sa v priebehu 15 minút napoludnie v nedeľu 30. septembra vlámal do zaparkovaného vozidla Peugeot 406 pri pamätníku v obci Vysoká nad Kysucou, časť Semeteš. Páchateľ rozbil sklenenú výplň na pravých predných dverách. Z vozidla páchateľ odcudzil voľne položenú dámsku peňaženku s dokladmi a mincami. Majiteľke spôsobil krádežou vo výške asi 86,-€ a poškodením okna škodu vo výške 130,-€. Poverený príslušník PZ začal trestné vo veci prečinu krádeže. Foto KRPZ Žilina


Vytvorené: 02.10.2012