Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Polícia vyhlásila pátranie po nezvestnej 59-ročnej Jane Švaňovej z Dunajova

Polícia vyhlásila pátranie po nezvestnej 59-ročnej Jane Švaňovej z Dunajova

31.10.2022 - Aktualizované - Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci odvoláva pátranie po nezvestnej žene: ŠVAŇOVÁ Jana, 59- ročná, trvale  bytom Dunajov, okres Čadca, nakoľko pominuli dôvody vyhlásenia pátrania. Nezvestná žena  bola vypátraná, žiaľ, už bez známok života.
 

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci vyhlasuje pátranie po nezvestnej žene: ŠVAŇOVÁ Jana, 59- ročná, trvale bytom Dunajov, okres Čadca.Popis osoby: vysoká 168 cm, štíhla postava, krátke tmavé vlasy s blond melírom, zelené oči, dioptrické okuliare s bledým rámom.

Popis oblečenia: zelená bavlnená mikina/sveter, šedo-zelené teplákové nohavice, športová obuv sivej farby.

Žena je nezvestná od dňa 26. októbra 2022, kedy odišla z miesta trvalého pobytu na doposiaľ neznáme miesto, do dnešnej doby sa nevrátila, pričom o sebe nepodala žiadne informácie.

Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej osoby. Do súčasnej doby sa však nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať.

Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe žiadame oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ.


Vytvorené: 27.10.2022