Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Na MSJ aj bronzová z Coma Jana Kolbaská

Na MSJ aj bronzová z Coma Jana KolbaskáBIALYSTOK 13. novembra (WEBNOVINY) - Na juniorských majstrovstvách sveta v kulturistike, klasickej kulturistike a fitnes budú Slovensko cez víkend v poľskom Bialystoku pod vedením trénera Ľuboša Matejíčku reprezentovať 6 pretekári - dvaja kulturisti, jeden klasický kulturista, dve body fitnesky a jedna fitneska.

K najvážnejším adeptkám na medailu bude patriť v body fitnes do 163 cm Jana Kolbaská (Veterinary Body Building Club Košice), ktorá nedávno zažila senzačný debut na seniorských MS v Come, keď získala bronz. Dvadsaťjedenročná rodáčka z Gelnice sa v júni stala v rumunskom Baia Mare aj juniorskou majsterkou Európy do 163 cm a absolútnou víťazkou šampionátu. Na MEJ 2009 získali cenný kov aj ďalší štyria účastníci blížiaceho sa svetového juniorského šampionátu. Kulturista Jozef Balabas (do 75 kg) a Martina Mrlianová v body fitnes nad 163 cm si vybojovali striebro, bronz pridali Martin Mamrilla v kulturistike nad 75 kg a Ondrej Miláček v klasickej kulturistike bez rozdielu výšky.

Na vlaňajších MSJ v Plzni získalo Slovensko iba jediný cenný kov zásluhou Andrey Masárovej, ktorá v klasickom fitnes v kategórii nad 163 cm skončila na 2. mieste.

Nominácia SR na MSJ v kulturistike, klasickej kulturistike a fitnes v Bialystoku (14. a 15. 11. 2009):

Juniorky:
klasický fitnes: Marianna Holbová (nad 163 cm)
body fitnes: Jana Kolbaská (do 163 cm), Martina Mrlianová (nad 163 cm)

Juniori:
kulturistika: Jozef Balabas (do 75 kg), Martin Mamrilla (nad 75 kg)
klasická kulturistika: Ondrej Miláček

SITA

Súvisiace kategórie článkov :

Vytvorené: 13.11.2009 | Čitateľov: 2769