Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

XIII. ročník Beskyd Rallye Turzovka 2010

XIII. ročník Beskyd Rallye Turzovka 2010

Tradičná prehliadka historických vozidiel :Jedným z najviac navštevovaných podujatí Turzovského leta, ktoré prerástlo hranice nielen nášho regiónu, ale i Slovenska je medzinárodná súťaž historických vozidiel Beskyd Rallye. V tomto roku sa v dňoch 30. júla až 1. augusta 2010 uskutoční už jej 13. ročník.

Program je rozdelený na tri etapy. Prvá etapa je Poľská a účastníci súťaže navštívia poľské mesto Rajcza. V 2. etape Slovenskej 31.júla navštívia veteráni Klokočov, Olešnú, Staškov a samozrejme Turzovku, kde sa od 13.00 hod. do 15.30 hod. uskutoční prehliadka všetkých automobilov a motocyklov na Jašíkovej ulici, pred MsÚ. Jej súčasťou bude vyhlásenie výsledkov súťaže - O najkrajší automobil a motocykel. Ceny získajú aj diváci, ktorí sa súťaže zúčastnia a odovzdajú hlasovací lístok so svojimi typmi. 3. etapa bude Česká a v nej zavítajú účastníci do Bílej a Frýdku Místku, kde sa na Zámeckém náměstí ukončí jedna z najväčších klubových súťaží na Slovensku.

Hlavný organizátor Turzovský veterán club všetkých srdečne pozýva a už teraz sa teší na stretnutie, pri ktorom nechýbajú krásne naleštené automobily a motocykle, dobové kostýmy a dobrá atmosféra.


Prílohy

veterani_plag1_10_A4bweb.pdf (3132.45kB)
Vytvorené: 09.07.2010