Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Kamión zrazil chodca v Povine a v Turzovke sa zrazil motocyklista s osobným autom

Kamión zrazil chodca v Povine a v Turzovke sa zrazil motocyklista s osobným autom

Povina 12.07.2011 - V utorok 12.07.2011 večer došlo v katastri obce Povina na ceste I/11 k dopravnej nehode medzi kamiónom a chodcom. Štyridsaťjedenročný kamionista zo Zvolena smeroval zo Žiliny do Čadce. Pri prechádzaní obcou mu do jazdnej dráhy náhle vstúpil 54-ročný chodec, ktorý kráčal v protismere po krajnici. Došlo k zrážke, pričom chodec utrpel ťažké zranenia hlavy. Alkohol u kamionistu policajti nezistili, u chodca nariadili odber krvi.

Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Zrážka motocyklistu z Klokočova s vozidlom

Turzovka 14.07.2011. Npoludnie sa na ceste II. triedy v časti Hlinené stala dopravná nehoda. Tridsaťročný motocyklista z Klokočova smerujúci z Makova do Čadce narazil v križovatke do vozidla Škoda Octávia s 35-ročným vodičom. Ten práve vychádzal z miestnej komunikácie od centra mesta na cestu. Pri nehode utrpel vodič motocykla ľahké zranenia. Policajti nezistili u žiadneho z účastníkov nehody požitie alkoholu. Na vozidlách vznikla škoda za približne 1 300 €. Okolnosti nehody vyšetruje polícia.

foto: ilustračné


Vytvorené: 18.07.2011