Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

IV. ročník Po drotárskych chodníkoch v sobotu 23. 08. 2008

IV. ročník Po drotárskych chodníkoch  v sobotu 23. 08. 2008

Mesto Čadca a TJ lokomotíva Čadca usporiadajú v sobotu 23.08.2008 štvrtú Hodovú turistiku pod názvom "Po drotárskych chodníkoch". Na toto podujatie pozývajú na občanov a mládež nášho regiónu a okolia, priateľov z Poľska i Českej Republiky. Organizátori aj tento ročník pripravili tri rôzne náročné trasy plné pekných panoramatických výhľadov, na ktorých spoznáte krásnu prírodu i mesto Čadca.

ROZPIS PODUJATIA

  1. Miesto štartu: Čadca - Matičné námestie pred Domom kultúry - 23. augusta 2008
     
  2. Prezentácia: Čadca - Matičné námestie od 8,00 - 8,30 hod.
    Účastníci obdržia štartovné karty
     
  3. Trasy pochodu: Budú zabezpečené v obci Zákopčie a v Čadci

    A trasa: 18 km Zákopčie u Polievkov - od chaty Tranzgaz do osady Komakov - Jakubov na hrebeň Javorníkov a ďalej na Petránky, Blažkova, Vojty - kaplnka Grieči, Husárik, Čadca - Matičné námestie - vedúci p. Jozef Kubica.

    B trasa: 10 km Zákopčie u Holých, Blažkova, Vojty - kaplnka, Grieči, Husárik, Krkošky, Čadca - Matičné námestie - vedúci p. Rudolf Krkoška.

    C trasa: 6 km Zákopčie u Holých, osada u Harvanov, Grieči, Husárik, Krkošky, Čadca - Matičné námestie - vedúci Milan Toman
    Predpokladaný príchod do Čadce cca o 14,00 – 14,30 hod.
     
  4. DOPRAVA: Z miesta štartu o 8,45 hod. bude zabezpečený autobus - od Domu kultúry v Čadci do Zákopčia - najskôr sa odvezú účastníci na najdlhšiu trasu /trasa A/ a následne na ďalšie trasy (podľa počtu účastníkov). Autobus je zabezpečený bezplatne.
  5. ÚČASŤ: Každý účastník štartuje na vlastné nebezpečie
  6. OBČERSTVENIE: V cieli podujatia pred Domom kultúry Čadca bude účastníkom na základe štartovacej karty podané občerstvenie, účastníci jednotlivých trás obdržia Pamätný list.
  7. Kultúrny program: Na pódiu pred DK bude od 14,00 kultúrny program

    Pozývame občanov a mládež nášho mesta a okolia, priateľov z Poľsko na naše už tradičné podujatie. Poďte s nami za zdravím a krásou. Na podujatie sa môžete prihlásiť v IC mesta Čadca na č. tel. 041/433 2611, resp. na MsÚ 041/ 430 2242 - Veronika Grešáková, E-mail: cadca@mestocadca.sk , podujatia sa môžete zúčastniť aj bez prihlásenia.

Ing. Elena Grambličková
TJ Lokomotíva Čadca

Ing. Jozef Vražel
primátor mesta Čadca


Vytvorené: 10.08.2008 | Autor: Kysuce | Čitateľov: 3905