Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Samuela Mičutu z Kysuckého Lieskovca už našli mŕtveho

Samuela Mičutu z Kysuckého Lieskovca už našli mŕtveho

Kysucký Lieskovec 02.04.2013 - Polícia odvoláva pátranie po nezvestnom mladistvom Samuelovi Mičutovi z Kysuckého Lieskovca, nakoľko pominuli dôvody vyhlásenia pátrania. Samuel Mičuta bol 28. marca nájdený v katastri obce Kysucký Lieskovec, ale žiaľ už bez známok života. Obhliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie a nariadil zdravotno-bezpečnostnú pitvu, informoval krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Polícia v Čadci hľadá Samuela Mičutu z Kysuckého Lieskovca

Kysucký Lieskovec 22.03.2013 - Polícia v Čadci hľadá 17 ročného Samuela Mičutu z Kysuckého Lieskovca, okres Kysucké Nové Mesto. Samuel Mičuta je vysoký 175 cm, štíhlej postavy, hnedozelené oči, blond vlasy po plecia a dredy. Naposledy mal na sebe oblečenú zimnú bundu červenej farby a bledomodré rifle. Nezvestný odišiel z miesta bydliska 17. marca 2013 popoludní a do dnešnej doby nepodal o sebe žiadnu správu.

Akékoľvek informácie k nezvestnému mladistvému mužovi žiadame občanov nahlásiť na najbližší útvar PZ, alebo na bezplatnú telefónnu linku 158, informoval krajský policajný hovorca Radko Moravčík. Foto: KRPZ Žilina.


Kategória: TOP Článok | Vytvorené: 22.03.2013