Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Muž odmietol fúkať, hrozí mu rok za mrežami

Muž odmietol fúkať, hrozí mu rok za mrežami

Stará Bystrica 02.09.2013 - Poverený príslušník Policajného zboru obvinil 39 ročného Kamila z okresu Žilina z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Obvinený muž v sobotu 31. augusta v nočných hodinách (pred 23.00 hod.) viedol osobné motorové vozidlo Ford Mondeo po ceste druhej triedy v obci Stará Bystrica v okrese Čadca. Následne bol dopravnou policajnou hliadkou zastavený a kontrolovaný. Počas kontroly bol vyzvaný podrobiť sa dychovej skúške na zistenie požitia alkoholu, čo aj po opakovanej výzve odmietol.

Taktiež sa odmietol podrobiť lekárskemu vyšetreniu odberom a vyšetrením krvi alebo iného biologického materiálu, či nie je ovplyvnený návykovou látkou. Policajti obvineného muža zadržali a predviedli na policajný útvar.
Poverený príslušník Policajného zboru skrátené vyšetrovanie skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvineného muža.
Obvinenému mužovi hrozí, v prípade dokázania viny, trest odňatia slobody až na jeden rok, uviedol krajský policajný hovorca Radko Moravčík.


Vytvorené: 02.09.2013