Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Adam Ďurica vyráža na záverečné koncerty SPOLU TOUR, jeho hosťom bude BuranoWski

Adam Ďurica vyráža na záverečné koncerty SPOLU TOUR, jeho hosťom bude BuranoWski

Čadca 16.2.2018 - Držiteľ významných speváckych ocenení, trojnásobný víťaz ankety OTO v kategórii spevák roka Adam Ďurica koncom februára uzatvára svoje turné Spolu Tour troma koncertami v Čadci, Prievidzi a Považskej Bystrici. Tieto vystúpenia sa od predchádzajúcich budú líšiť najmä tým, že si tentokrát pozval hosťa, ktorým je talentovaný spevák so zamatovou farbou hlasu BuranoWski.

Okrem Adamových najväčších hitov ako Mandolína, Neľutujem, Spolu a iných si návštevníci koncertov budú môcť vychutnať aj skladby od BuranoWskeho.

Na záverečných koncertoch Spolu Tour, kde budú ľudia môcť naposledy vidieť program „Spolu“, bude mojím hosťom BuranoWski. Tomáš si moju pozornosť získal svojím výborným songom Lúč, ktorý som zachytil v slovenských rádiách. Keďže ma vtedy zaujal, chcel  som vedieť, kto ho spieva. Opýtal som sa svojich fanúšikov prostredníctvom Instagramu a Facebooku a oni už vtedy vedeli, že je to BuranoWski. Vždy sa poteším keď sa na scéne objaví niekto, kto si vie sám napísať pesničku. Tomáš to ukázal na piesni Lúč a okrem toho, že píše pekné texty, ešte aj výborne spieva. A práve preto som ho pozval ako hosťa na moje koncerty,“ vyjadril sa k účinkovaniu BuranoWskeho Adam Ďurica.

Mladý spevák vlastným menom Tomáš Buranovský na jeseň minulého roka predstavil svoj prvý singel pod novým pseudonymom BuranoWski. Romantická skladba Lúč s príjemným textom sa okamžite stala hitom a už mesiace patrí k najhranejším slovenským skladbám v našich rádiách. BuranoWski sa z tohto úspechu, samozrejme, veľmi teší, ale zároveň si uvedomuje, že ak sa chce živiť hudbou, musí na sebe intenzívne pracovať. Preto sa hudbe a písaniu textov venuje neustále. Dokonca nám prezradil, že už čoskoro nám predstaví svoj ďalší singel.

„Som veľmi vďačný za to, že ma Adam oslovil. Predsa len je už stabilnou súčasťou slovenskej hudobnej scény a je veľmi sympatické, že mi dáva priestor, aby som spolu s ním naberal skúsenosti na pódiách aj mimo nich. Veľmi si vážim tento Adamov prístup, ktorý hovorí o jeho veľkých ľudských kvalitách a pokore. Je to pre mňa samozrejme aj trochu zaväzujúce, lebo pod „značkou“, ktorú si sám dlho buduje, ide so mnou pred vlastných fanúšikov,“ vyznáva sa zo svojich pocitov nadšený BuranoWski a dodáva: „v prvom rade sa však chystám, že si to poriadne užijem. Toto  pozvanie je pre mňa najmä možnosť si schuti zaspievať. S Adamom si zahráme môj stále aktuálny singel Lúč, no určite zaznejú aj iné moje skladby, na ktoré sa v podaní Adamovej kapely veľmi teším!“

Oboch hudobníkov bude na pódiu sprevádzať kapela v známom zložení: Milan Medek (gitara), Michal Šimko (basgitara), Miro Hank (bicie), Martin Bukový (klávesy) a Marek Mečiar (klávesy).

Neopakovateľný program a nezabudnuteľnú atmosféru si môžete vychutnať v Čadci (27.2.218), Prievidzi (28.2.2018) a v Považskej Bystrici (1.3.2018). Vstupenky sa dajú kúpiť na Predpredaj.sk.

 Zdroj: TS Universal Music, foto: Lenka Imrichová


Vytvorené: 19.02.2018