Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Výluka v úseku Čadca - Krásno nad Kysucou

Čadca 26.03.2019 - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) realizujú v dňoch 26. až 28. marca 2019 výlukové práce v úseku Čadca - Krásno nad Kysucou. V rámci tejto výluky sa v uvedenom úseku zrealizuje oprava priecestia v kilometri 276,436 v obci Čadca Horelica, jedinečné identifikačné číslo SP0022. Bude sa realizovať rozobratie priecestia, výmena koľajníc v priecestí, výmena upevňovadiel, nahradenie starej priecestnej konštrukcie novšou gumokovovou priecestnou konštrukciou. 

Obchádzka priecestia nie je možná, priecestie bude uzavreté v denných výlukách v čase od 08:00 do 14:00 po dohode s mestom Čadca, ktoré bude o uzávierke informovať prostredníctvom rozhlasu. Práce vykonajú zamestnanci ŽSR.

Cestujúci budú prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou, ktorú zabezpečuje dopravca ZSSK. ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach.


Vytvorené: 26.03.2019