Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Dláždenie Laurinskej a Sedlárskej v Bratislave sa končí

Dláždenie Laurinskej a Sedlárskej v Bratislave sa končíBRATISLAVA 13. novembra (WEBNOVINY) - Jesenná etapa rekonštrukčných prác na Laurinskej a Sedlárskej ulici v bratislavskom Starom Meste sa končí. Zvyčajnú premávku pre motorové vozidlá obnovia po dvoch mesiacoch v pondelok o 6:00. "O 9:00, keď sa končí zásobovanie v prevádzkach pešej zóny, sa vztýči výsuvný stĺpik na Nedbalovej ulici," informovala agentúru SITA staromestská hovorkyňa Alena Kopřivová.

Dláždenie v pešej zóne bude podľa nej pokračovať aj v nasledujúcich týždňoch. Robia to firmy rekonštruujúce objekty na Laurinskej, resp. Gorkého ulici (City Gate, palác Motešických, križovatka Nedbalova-Laurinská ulica). "V tej súvislosti bude do konca roka odstránená rampa uzatvárajúca Laurinskú ulicu smerom na Námestie SNP. Nahradí ju výsuvný stĺpik," uviedla.

Staré Mesto uvažuje aj o oprave dlažby na Michalskej a Františkánskej ulici. "Ak na ňu poslanci schvália v rozpočte na rok 2010 financie, Michalská sa dá do poriadku v jarných mesiacoch, teda ešte pred otvorením sezóny letných záhrad na korze, Františkánska príde na rad neskôr," spresnila hovorkyňa.

SITA

Súvisiace kategórie článkov :

Vytvorené: 13.11.2009 | Čitateľov: 1014