Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Skupina Horkýže Slíže vystúpi na festivale Rock Beskyd v Turzovke

Skupina Horkýže Slíže vystúpi na festivale Rock Beskyd v Turzovke

Turzovka 27.07.2011 - Posledný júlový víkend bude v Turzovke patriť dvom podujatiam Turzovského leta 15. ročníku festivalu Rock Beskyd a 14. ročníku medzinárodnej súťaže historických vozidiel Beskyd Rallye.

Festival Rock Beskyd otvorí podľa Veroniky Jašíkovej z Mestského úradu v Turzovke v piatok 29. júla v prírodnom amfiteátri vystúpenie lokálnych rockových skupín. Vystúpi Koma z Krásna nad Kysucou, Haluzotvoristika z Čadce a čerstvý víťaz festivalu FAMAT, ktorý dáva možnosť mladým, talentovaným a nádejným kapelám - domáca turzovská skupina SKON. Ďalej úspešný finalista prvej série slovenskej Superstar Samo Tomeček so skupinou Free Inna Cage a ska-punk-rock-popová hudobná skupina Smola a hrušky. Hlavnou hviezdou festivalu bude obľúbená nitrianska rocková skupina Horkýže Slíže a festival ukončí žilinská skupina HT, informovala Jašíková.

Doplnila, že sobota 30. júla bude patriť autoveteránom. Na 14. ročníku medzinárodnej súťaže historických vozidiel Beskyd Rallye, spojenom s prehliadkou a súťažou elegancie, sa na pešej zóne v Turzovke predstaví takmer 100 oldtimerov, ktoré sú pýchou ich majiteľov dlhé roky či priam desaťročia, dodala Jašíková.


Kategória: TOP Článok | Vytvorené: 27.07.2011