Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Dark fest 2011 bol úspešným vyvrcholením festivalovej sezóny

Dark fest 2011 bol úspešným vyvrcholením festivalovej sezóny

Zborov nad Bystricou 16.9.2011 - V rámci hodových slávností sa v obci Zborov nad Bystricou uskutočnil hudobný festival, pod názvom Drak fest 2011. Návštevnosť vyše 500 ľudí zaraďuje toto podujatie k vrcholom a najväčším akciám tohtoročnej festivalovej produkcie.

Krátko po 17-tej hodine program odštartovalo vystúpenie mladej energickej punk rockovej kapely Comix z Kysuckého Nového Mesta. Následne pokračoval skupinami tvrdšieho charakteru, Pyrausta z Čadce a gRIP z Kysuckého Nového Mesta.

gRIP z Kysuckého Nového Mesta
foto: gRIP z Kysuckého Nového Mesta

Okolo 20-tej hodiny sa po prvý krát verejnosti predstavila nová kysucká formácia Tribute of rock band (T.O.R.). Kapela na čele s dvoma talentovanými speváčkami hrajúca prevzaté staršie i novšie rockové pesničky, svojim vystúpením roztancovala drvivú väčšinu návštevníkov.


foto: návštevníci festivalu Drak fest 2011

Po skupine T.O.R. nastúpili už stálice kysuckej rockovej scény, a to kapela KOMA z Krásna nad Kysucou a formácia Veľký dom z Čadce. Atmosféra a pozitívna nálada festivalu stúpla až na samý vrchol.
Festival Drak fest si vďaka materiálnej, technickej a finančnej podpore obecného zastupiteľstva na Zborove nad Bystricou a organizačnej výpomoci E. Koprnu získal srdcia mnohých ľudí, ktorí určite radi zavítajú na akciu takéhoto druhu aj budúci rok.

kapela KOMA z Krásna nad Kysucou
foto: kapela KOMA z Krásna nad Kysucou


Vytvorené: 28.09.2011