Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Hokejbal: Juniorská KHL pokračovala zápasmi druhého kola

Hokejbal: Juniorská KHL pokračovala zápasmi druhého kola

Čadca 31.10.2011 - V piatok, 28. októbra, pokračovala juniorská KHL zápasmi druhého kola. Tieto zápasy boli venované jednému z najlepších brankárov ligy, ktorý nás tento týždeň opustil, ikone kysuckého hokejbalu Stanovi Jurgovi. Hráči si uctili jeho pamiatku minútou ticha pred každým zápasom. Výsledky JKHL 2. kolo:

Hbk Skalité Panthers - Svrčinovec Eagles 5:0
Body: Firek P. 3 (Gerát 2, Grochal P.), Grochal P. (Gerát), Potočár
Strely : 15:5
Druhé kolo otvoril zápas nováčika s vedúcim celkom tabuľky. Favorit zo Skalitého nenechal nič na náhodu a poľahky si poradil so Svrčinovcom 5:0.

Hbk Skalité Wolfs - St. Dominics Raková 2:1
Body: Stenchlák, Straka ( Chromiak) - Pohančeník
Strely : 6:5
Ďalší zo zápasov mladých pušiek dopadol lepšie v prospech hráčov zo Skalitého, ktorí väčšiu časť zápasu viedli o 2 góly. Hoci Rakovanom sa necelé 2 minúty pred koncom podarilo znížiť, k vyrovnaniu sa už nedostali a Wolfs sa tak dostali na druhé miesto v tabuľke hneď za svojich starších kolegov.

Hbk Muflóni - Hbk Turzovka 1:3
Body: Golis (Truchlý) – Blažek, Poláček, Slíž
Strely : 9:8
Skóre otvorili na konci prvej tretiny hráči Turzovky, Muflónom sa podarilo vyrovnať v druhej tretine počas presilovky. O svojom víťazstve rozhodli Turzovčania až v záverečnej tretine, kedy dvomi gólmi zlomili odpor Muflónov.

Hbk Raková - Hbk Skalité Panthers 0:6

Body: Grochal P. 3 ( Bobek, Firek), Firek P. 2 (Gerát), Krenželák ( Grochal)
Strely : 6:7
V šlágri kola si skrížili hokejky hráči Rakovej a skalitských Panterov. Priebeh zápasu mali jasne v rukách Skaliťania, ktorí si týmto víťazstvom upevnili svoje postavenie v tabuľke. Za zmienku stojí čisté konto Jakuba Grochala, pre ktorého to bol tretí shotout v rade.

Krásno Sparrows - HBK Bistro pod Lipou 3:0
Body: Podolák ( Krkoška), Miko (Válek), Graňa
Strely : 7:4
Prvých bodov v súťaži sa dočkali hráči Krásna, ktorí si poradili s Bistrom 3:0. Šance na skórovanie boli na oboch stranách, no zatiaľ čo Krásňania tie svoje premieňali, tutovky Bistrákov končili na výborne chytajúcom Pečalovi v bránke Sparrows.

Tabuľka po 2. kole:

  1. Hbk Skalité Panthers     3  16:0   9
  2. Hbk Skalité Wolfs         2  6:3   6
  3. St. Dominics Raková     2  4:2   3
  4. Hbk Raková                 2   2:7   3
  5. Svrčinovec Eagles         2   2:5   3
  6. Krásno Sparrows         2    4:2   3
  7. Hbk Turzovka              2    3:3   3
  8. Hbk Muflóni                 3    3:10 0
  9. Hbk Bistro pod Lipou   2    0:8   0

Hráč kola: Grochal Patrik (Skalité Panthers) -Patrik Grochal získal v 2 zápasov 6 kanadských bodov (4+2), v zápase proti Rakovej sa blysol hattrickom a aj vďaka jeho produktivite sú Panteri na čele tabuľky.
Brankár kola: Pečala Patrik ( Krásno Sparrows) -Patrik Pečala skvelými zákrokmi podržal svoj tím v zápase proti Bistru, spálil viacero vyložených šancí protivníka a na svoje konto si pripísal prvý shotout v sezóne.


Vytvorené: 31.10.2011