Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Vladimír Chromčák: Caribic majstri a hotovo!

Vladimír Chromčák: Caribic majstri a hotovo!

Čadca 09.05.2012 - V prebiehajúcom ročníku Kysuckej hokejbalovej ligy patrí Vladimír Chromčák k najproduktívnejším hráčom. Doteraz vždy keď nastúpil, bodoval a bolo to tak aj v derby zápase Caribicu s Podzávozom. Ako sa mu hralo a čo hovorí na priebeh súťaže sa dozviete v našom rozhovore.

Ako sa ti hralo proti Hbc Podzávoz?
Proti Podzávozu sa mi hralo ťažko a asi aj mojim spoluhráčom, nakoľko sme boli v dosť oklieštenej zostave, čo sme aj očakávali, len siedmi a chýbali nám viaceré opory mužstva. Z Podzávozu nás zaskočili hlavne ich tri nové posily a bolo to aj vidno na ich hre, zohratosti, hlavne v 1. tretine. Po 1. tretine sme vystužili obranu a presunul som sa do obrany. Potom sa naša hra zlepšila, začali sme častejšie strieľať na bránu súpera a dotiahli sme skóre na 3:5. Ale v poslednej tretine po našich zbytočných chybách sme šancu na dobrý výsledok stratili. Verím, že v najbližšom zápase si opäť napravíme chuť a budeme naplno bodovať, chceme sa pobiť o 1. miesto v základnej časti.

Čo hovoríš na 5 gólov Michala Palarca?
Samozrejme gratulujem Palarcovi k piatim golom, to sa často nevidí. Vidno, že je zohratý so svojimi spoluhráčmi v útoku. Nové posily dávajú Podzávozu väčšie šance v play off. Musím ale podotknúť, že Palarec v dnešnom zápase s nami, to mal trošku ľahšie, nakoľko sme nášmu brankárovi veľmi nepomáhali.

V lige patríš k najproduktívnejším hráčom, ako ladíš formu?
Musím uznať, že ani ja som nečakal takú produktivitu túto sezónu (smiech). Ale samozrejme vďaka patrí hlavne mojim spoluhráčom a mojim „parťákom“ v útoku. A ako ladím formu? Samozrejme v zime tréningy v hale, fitko a dobré jedlo od priateľky (smiech). Ale to všetko sa nedá bez zdravia, hlavne aby sa nám hokejbalistom zranenia vyhýbali.

Čo hovoríš na avizovaný zápas hviezd. Bude prínosom?
Zápas hviezd - All star game si myslím, že je výborný nápad, konečne sa ho KHL rozhodla usporiadať. A dúfam, že si v ňom aj zahrám (smiech). To by bola pekná odmena pre všetkých hráčov, ktorým sa v sezóne darilo.

Ako vidíš šance v play-off?
Caribic majstri a hotovo!

(URB), foto: -sH-


Vytvorené: 09.05.2012