Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Hokejbal: V 11. kole Suché dresy rozbili Podzávoz 13:0

Hokejbal: V 11. kole Suché dresy rozbili Podzávoz 13:0

Čadca 14.05.2012 - Podzávoz dostal studenú sprchu. Krásno vyhralo po nájazdoch. Caribic je opäť na čele tabuľky. V nedeľu, 13. 5. 2012 pokračovala Kysucká hokejbalová liga 11. kolom. Hráčom kola sa stal Martin Plaštiak z Caribicu Okružná, ktorý predviedol sedembodový zápas. Bol takmer pri všetkom, čo skončilo v bránke Skalitého.

Výsledky:
Dream team - Krásno sparrows 3:4 sn (1:0, 1:3, 1:0)
Ako nazvať druhú prehru po samostatných nájazdoch v rade? Smola alebo šťastie, že máme aspoň bod? Takú otázku si určite kladú hráči z Dream teamu. Po prehre so Skalitým odovzdali bod aj Krásnu. Pritom nezačali zle. Neudržateľný Anton Kuffa po veľmi peknej prihrávke od Vlada Najdeka otváral skóre. Až v druhej tretine našlo Krásno recept na góly a otočilo stav na 3:1. Chceli tri body a ako taký kontakt s čelom tabuľky. Ale zápas sa hrá na tri tretiny. Dream team ešte v druhej časti znížil a do konca stretnutia vyrovnal na 3:3. V nájazdoch dokázal uspieť len Dušan Kanis. Svojim premierovým gólom pomohol mužstvu k dvom bodom. Gratulujeme.
Góly: Anton Kuffa (Vladimír Najdek, Miroslav Krišica), Marek Heglas (Anton Kuffa), Matej Čuboň (Anton Kuffa) - Tomáš Podolák, Erik Magát (Martin Snoha), Jaroslav Pagáč - Dušan Kanis (sn).
Strely:
32/23
Brankári: Róbert Najdek (86,95 %) - Tomáš Nevedel (90,62 %)
Hráči zápasu: Anton Kuffa (Dream tem) - Dušan Kanis (Krásno)
Dream team: R. Najdek - V. Najdek, Čarnecký, Kuffa, Laš, M. Najdek, J. Časnocha, Heglas, Krišica, Gončár, Hajduk, Čuboň.
Krásno: Nevedel - Magát, Balák, P. Blahuta, Kanis, Podolák, Snoha, Krkoška, Pagáč, Kasaj, M. Jakubec, J. Jakubec, Vaňovec, Fordek.

Caribic Okružná - HBK Pathers Skalité 10:4 (0:2, 4:1, 6:1)
Do zápasu lepšie vstúpili hostia zo Skalitého. Ich dvojgólové vedenie vyzeralo sľubne. Až do polovice druhej tretiny držali s Caribicom krok. To by mohlo trvať aj dlhšie, keby nenastúpil Martin Plaštiak. V útoku si dobre rozumel s Petrom Hluším a strelecký koncert sa mohol začať. Za výdatnej spolupráce so Stanom Chromčákom zariadili dokonalý obrat. V poslednom čase sa Okružná rozbieha veľmi pomaly, ale keď sa jej hráči dostanú do hernej pohody, už to ide takmer samo. Aj v dnešnom zápase predviedli pekné kúsky a svojmu súperovi uštedrili desať gólov.
Góly: Martin Plaštiak, Martin Plaštiak (Peter Hluší), Peter Hluší (Martin Plaštiak), Stanislav Chromčák (Peter Hluší, Martin Plaštiak), Daniel Staškovan (Zdenko Mravec), Stanislav Chromčák (Peter Hluší Martin Plaštiak), Stanislav Chromčák (Martin Plaštiak), Peter Hluší (Zdenko Mravec), Tomáš Kubica (Juraj Mundier), Martin Plaštiak (Peter Hluší) - Maroš Fonš, Martin Martiniak (Maroš Fonš), Ján Petrák (Patrik Grochal), Vladimír Gerát (Maroš Fonš).
Strely: 46/35
Brankári: Vladimír Chromčák (88,58 %) - Ján Firek (78,28 %)
Hráči zápasu: Martin Plaštiak (Caribic) - Maroš Fonš (Skalité)
Caribic: V. Chromčák, Bodor - Tomáš Rucek. Ujházi, S. Chromčák, Kubica, Z. Mravec, Hluší, Staškovan, Mundier, Šurik.
Skalité: J. Firek - V. Gerát , Ľ. Gerát, Fonš, L. Potočár, J. Potočár, Duník, Jansky, T. Firek, P. Grochal, Petrák, Martiniak, Chovanec.

Suché dresy - Podzávoz 13:0 (2:0, 6:0, 5:0)
Tento duel mal byť napínavý až do konca. Oba celky hrajú o najvyššie priečky v lige a tak sa očakával zápas ako remeň. V prvej tretine to tak ešte vyzeralo. Čo prišlo po tom sa dá nazvať aj takto - studená sprcha. Podzávoz zaostával za svojím súperom po všetkých herných stránkach. Suché dresy trestali každé jeho zaváhanie a tých bolo veru dosť. Keď „sucháči“ pridali ešte niekoľko pekných akcií, dvojciferný výsledok bol na svete. Podzávoz vo svojej produktivite zaostal a netrafil ani raz. Niekoľko sľubných striel spoľahlivo kryl Lukáš Smolka.
Góly: Tomáš Franek (Stanislav Drábik), Tomáš Franek (Peter Papík), Róbert Drábik (Radim Smolka), Radim Smolka (Róbert Drábik), Róbert Drábik (Tomáš Franek), Radim Smolka (Tomáš Franek), Róbert Drábik, Samuel Samek (Peter Papík), Radim Smolka (Peter Papík), Tomáš Franek, Stanislav Drábik (Tomáš Franek), Radim Smolka (Tomáš Franek), Tomáš Franek (Róbert Drábik, Radim Smolka).
Strely:
43/28
Brankári: Lukáš Smolka (100%) - Tomáš Jopek (69,76 %)
Hráči zápasu: Tomáš Franek (Suché dresy) - Lukáš Čech (Podzávoz).
Suché dresy: L. Smolka - R. Drábik , S. Drábik, Kandrik, Papík, Izák, Kašuba, Boháč, Chudej, Lipták, R. Smolka, Samek, Franek.
Podzávoz: Jopek - Urbaník, Kučák, Mart. Mravec, Dirgas, Buška, Herman, Belica, Palarec, Čech, Homola, Baculák.

Tabuľka po 10. kole

  1. Caribic 24
  2. Podzávoz 23
  3. Krásno 18
  4. Dreamteam 11
  5. Skalité 11
  6. Suché dresy 9
  7. Bistro 0

(URB)


Kategória: ŠPORT TOP | Vytvorené: 14.05.2012