Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Hokejbal: Caribic majstrom základnej časti

Hokejbal: Caribic majstrom základnej časti

Čadca 27.05.2012 - Uplynulý víkend sa dohrávali stretnutia KHL. Hokejky si skrížili Suché dresy so Skalitým. Krásnom vyhralo kontumačne.
Výsledky: Suché dresy - Hbc Panthers Skalité 2:4 (0:3, 1:0, 1:1)
Suché dresy stratili šancu na prvé miesto. Jedinou možnosťou bolo vyhrať všetky dohrávané stretnutia, ktoré ich čakali. Dnes naďabili na Skalité, ktoré už raz porazili. Zápasy sa vyhrávajú na ihrisku a tam sa dnes viac darilo „panterom“, ktorí na svojho súpera „vleteli“ od úvodných minút. Po niekoľkých strelách dokonale zaskočili Romančáka a jeho obranu. Novic vo svätyni „sucháčov“ si nestihol poriadne ohmatať loptičku, keď inkasoval prvé dva góly.

Stanislav Firek najprv prihrával a potom sám pridal druhý presný zásah. Do konca tretej tretiny vsietili hostia ešte jeden a pripravili si výhodnú pozíciu. Suché dresy hrozili nebezpečnými protiútokmi a tvrdou hrou najmä v druhej a tretej časti hry. Niekoľko stretov pri mantinely poriadne preverilo tvrdosť a rovnováhu aktérov hry. Nebezpečné kontry často končili na brankárovi hostí Jakubovi Grochalovi. Strelecky aktívny bol najmä Rébert Drábik. Kapitán Suchých dresov povzbudzoval svojich spoluhráčov do útoku. Bol pri všetkých góloch svojho mužstva no dnes to na víťazstvo nestačilo.
Góly:  Pavol Izák (Róbert Drábik), Róbert Drábik (Michal Lipták) - Martin Fonš (Stanislav Firek), Stanislav Firek, Ľubomír Gerát, Peter Firek (Matej Martiniak).
Strely: 26/24
Brankári: Martin Romančák (83,33 %) - Jakub Grochal (92,30 %)
Hráči zápasu: Róbert Drábik (Suché dresy) - Stanislav Firek (Skalité)
Suché dresy: M. Romančák - R. Drábik, Boháč, S. Drábik, Izák, Papík, Kandrik, Chudej, Lipták, Kašuba.
Skalité: J. Grochal - P. Firek, Ľ. Gerát, S. Firek, Krenželák, L. Potočar, J. Potočar, Martiniak, Martin Fonš.

Krásno Sparrows - Suché dresy 5:0 kont.

Tabuľka po 10. kole

  1. Caribic 21
  2. Podzávoz  20
  3. Krásno  15
  4. Suché dresy 12
  5. Skalité  11
  6. Dreamteam  8

(URB)
 


Kategória: ŠPORT TOP | Vytvorené: 27.05.2012