Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Vodič v Kysuckom Lieskovci zrazil chodkyňu dodávkou, chodkyňa nafúkala 2,1 promile

Vodič v Kysuckom Lieskovci zrazil chodkyňu dodávkou, chodkyňa nafúkala 2,1 promile

Kysucký Lieskovec 28.11.2012 - V utorok 27. novembra pred 17.00 hod. došlo v katastri obce Kysucký Lieskovec, okres Kysucké Nové Mesto k dopravnej nehode. 56 ročný vodič (Žilina) riadil vozidlo Fiat Ducato po ceste I. triedy. Následne pri prechádzaní križovatkou s cestou III. triedy v katastri obce Kysucký Lieskovec v smere Čadca - Žilina došlo, z doposiaľ presne nezistených príčin, k zrážke vozidla s chodkyňou.

46 ročná žena prechádzala križovatku v smere z Kysuckého Lieskovca do Ochodnice. U vodiča alkohol zistený nebol. Chodkyňa sa podrobila dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,01 mg/l alkoholu v dychu = 2,10 promile. Pri dopravnej nehode utrpela chodkyňa ťažké zranenie. Na vozidle vznikla predbežná škoda vo výške 200 eur. V súvislosti s dopravnou nehodou poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.
Ďalšie okolnosti, príčiny a miera zavinenia dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania, informoval krajský policajný hovorca Radko Moravčík.


Kategória: TOP Článok | Vytvorené: 28.11.2012