Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Dvaja opilci skončili s autami v priekope, tretí sa ovlažil v potoku + foto

Dvaja opilci skončili s autami v priekope, tretí sa ovlažil v potoku + foto

Čadca, Ochodnica, Čierne 06.05.2013 - Poverený príslušník Policajného zboru obvinil 22 ročného muža z Čadce z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Obvinený muž, v noci zo štvrtka 2. mája na piatok 3. mája v Čadci, viedol osobné motorové vozidlo Volkswagen, z cesty prvej triedy na sídlisko Žarec.

Z doposiaľ presne nezistených príčin s vozidlom narazil do kovového zábradlia vedľa cesty vľavo. K zraneniu osôb nedošlo. Obvinený muž sa podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,11 mg/l (2,31 promile) alkoholu v dychu. Pri dopravnej nehode vznikla predbežná škoda vo výške 1 600 eur.

Ostal zakliesnený v priekope

Obvineniu z rovnakého prečinu čelí aj 23 ročný muž z okresu Čadca. Obvinený muž, zo soboty 4. mája na nedeľu 5. mája, viedol osobné motorové vozidlo Ford po miestnej komunikácii v obci Čierne. Z doposiaľ nezistených príčin zišiel s vozidlom čiastočne do priekopy, kde zostal zakliesnený o podvozok vozidla.

Pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo. Na vozidle vznikla predbežná škoda vo výške 200 eur. Policajti vykonali u obvineného muža dychovú skúšku s pozitívnym výsledkom 0,74 mg/l (1,54 promile) alkoholu v dychu.

Mal takmer tri promile, skončil v potoku

40 ročný muž z okresu Kysucké Nové Mesto čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Obvinený muž, v nedeľu 5. mája popoludní, viedol osobné motorové vozidlo Škoda po miestnej komunikácii v obci Ochodnica. Z presne nezistených príčin prešiel s vozidlom na pravú krajnicu a následne sa prevrátil nabok do miestneho potoka. Policajti vykonali u obvineného muža dychovú skúšku s pozitívnym výsledkom 1,35 mg/l (2,81 promile) alkoholu v dychu. Obvinený muž utrpel pri dopravnej nehode predbežne ľahké zranenia. Na vozidle vznikla škoda vo výške cca 3 000 eur. (fotografia v prílohe č. 7 a č. 8)

V prípade dokázania viny hrozí obvineným mužom trest odňatia slobody až na jeden rok, informoval krajský policajný hovorca Radko Moravčík. Foto: KRPZ Žilina.


Kategória: TOP Článok | Vytvorené: 09.05.2013