Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Andrej Kampf prichádza s projektom pre deti a mládež - Hudbou proti závislosti na počítače

Andrej Kampf prichádza s projektom pre deti a mládež - Hudbou proti závislosti na počítače

Olešná 01.10.2013 - Semifinalista Česko Slovensko má talent Andrej Kampf prichádza s jedinečným projektom pre deti a mládež - Hudbou proti závislosti na počítače.
Už čoskoro sa Andrej Kampf vydá na výchovné koncerty do základných škôl. V programe vystúpenia je zahrnutá prezentácia bicích nástrojov, ich história a živé vystúpenie semifinalistu 12-ročného Andreja Kampfa, ktorý sa zúčastnil šou Česko Slovensko má talent v roku 2012 ako tretí finalista.

Okrem vystúpenia Andreja sa budú môcť žiaci zoznámiť s hudobným nástrojom - keyboardom a veľmi zaujímavým spôsobom ho predvedie žiačka Základnej umeleckej školy. Dĺžka koncertu je 45 min, čo predstavuje jednu vyučovaciu hodinu. Počas výchovného koncertu vystúpia štyria umelci, ktorí sľubujú jedinečný a zaujímavý výchovný koncert pre žiakov a niektoré deti si budú môcť zahrať na bicích priamo s Andrejom.

Každá škola si môže Andreja rezervovať do školy prostredníctvom emailu: rmmusicsk@gmail.com, informoval PR manažér Andreja Kampfa Pavol Konštiak.

 


Kategória: TOP Článok | Vytvorené: 01.10.2013