Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Kysučania z Triglav-u víťazili v thajskom boxe

Kysučania z Triglav-u víťazili v thajskom boxe

Kysucké Nové Mesto 24.05.2015 - Dňa 15.2.2015 sa v Banskej Bystrici športovci Triglav Kysucké Nové Mesto zúčastnili európskej amatérskej ligy v thajskom boxe, Youngblood, na ktorej štartujú už tretí rok. V súčasnosti máme 4 aktívnych účastníkov tejto súťaže - 3 chlapcov a jedno dievča a pracujeme na príprave ďalších. Náš zverenec Michal Dubeň so svojim skoré 13 zápasov a jedna prehra, bude na jar zápasiť o titul šampióna Euroligy do 60 kg.

Ale poďme späť k nedeľnému turnaju. Ako som spomínal, naše rady aktívnych zápasníkov sa rozrástli o zástupkyňu nežného pohlavia, 13 ročnú Tamaru Húšťavovú, ktorá v kategórii do 55kg dokázala poraziť svoju súperku 3:0 na body. Tamara patrí k najhúževnatejším dievčatám v našom klube a verím, že o nej ešte budeme počuť, uviedol Dušan Virdzek.
Triglav Kysucké Nové Mesto
Ďalší hájil farby klubu Triglav Leonard Borák v kat. do 57kg. Leonard absolvoval svoj zápas s nasadením jemu vlastným a dokázal poraziť súpera v prvom zápase dňa a ako jeho víťaz absolvoval hneď ďalší a aj z neho, napriek menším zaváhaniam vyšiel taktiež víťazne. Ako tretí nastupoval za náš Triglav 76kg vážiaci Róbert Hauptvogel, ktorého si iste mnohí pamätajú napríklad z minuloročného podujatia v Dome kultúry v Kysuckom Novom Meste, kde sa stal víťazom pyramídy do 76kg. Robo v nedeľu ukázal, že nepripúšťa žiadne diskusie a pochybnosti a zápas ukončil v 2. kole RSC. Našu účasť hodnotím ako úspešnú a verím, že sa naše rady budú naďalej rozrastať. Už čoskoro plánujeme podobný turnaj aj v našom meste, tak verím, že sa bude na čo pozerať.Chcel by som na záver poďakovať všetkým, ktorí pri nás stoja a pomáhajú nám, rovnako ako kompetentným za umožnenie užívania budovy kina za športovými účelmi, doplnil Dušan Virdzek z tímu Triglav.
Triglav Kysucké Nové Mesto

Prílohy

triglav-knm-2015-2.jpg (167.56kB)
triglav-knm-2015-3.jpg (59.65kB)
Kategória: ŠPORT TOP | Vytvorené: 24.02.2015