Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Dopravná nehoda kamióna a dodávky si vyžiadala dvoch zranených

Dopravná nehoda kamióna a dodávky si vyžiadala dvoch zranených

Kysucké Nové Mesto 13.10.2023 - Dnes v čase okolo 12.25 hod. došlo na ceste prvej triedy č.11 v k.ú. Kysucké Nové Mesto k dopravnej nehode. Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 23-ročný vodič viedol dodávkové vozidlo v smere od Žiliny na mesto Čadca. Po dopravnej nehode vodič dodávkového vozidla a jeho spolujazdec boli  prevezení so zraneniami do nemocnice. 

Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s oproti idúcim nákladným motorovým vozidlom, ktoré viedol 55 ročný vodič.
Vodič nákladného vozidla sa na mieste podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom, u 23-ročného vodiča bol nariadený odber krvi za účelom zistenia, či nebol ovplyvnený návykovou látkou.  
Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Premávka na ceste 1/11 bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. 


Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy, uviedla hovorkyňa KRPZ Žilina Gabriela Kremeňová.

foto: KRPZ Žilina


Fotogaléria k článku :

dopravna-nehoda-kysucke-nove-mesto-2023-dodavka-kamion-2.jpg
dopravna-nehoda-kysucke-nove-mesto-2023-dodavka-kamion-1.jpg
Kategória: TOP Článok | Vytvorené: 23.10.2023