Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

FK Čadca prehrala na domácej pôde s FK BODVA Moldava nad Bodvou 0:3

FK Čadca prehrala na domácej pôde s FK BODVA Moldava nad Bodvou 0:3

Duel FK Čadca proti FK BODVA Moldava nad Bodvou nepriniesol žiadne prekvapenie a domáce mužstvo podľahlo v dohrávke 16. kola II. futbalovej ligy skupiny východ 0:3. Pokoj na kopačky hostí priniesol už v druhej minúte Andraščík a otvoril skóre 0:1. Stav sa nemenil ani po 45 minútach a tak do kabín odchádzali mužstvá za tohto stavu. V kabíne domácich sa neudialo nič zásadné, čo by zmenilo výsledok, a tak hostia zvýšili vedenie v 79. minúte zásluhou Bačíka, a skóre pečatil o dve minúty neskôr T. Gavlák. FK Čadca figuruje po devetnástich kolách na 14. mieste s 15-timi bodmi.

FKCADCA.sk :

V štvrtom jarnom zápase privítali Cviertnovi zverenci v dohrávke doma viac ako ambicióznu Moldavu. Čadčianske skromné ciele „rozbúrala“ už 2. min. Tomáš Gavlák ustál súboj so svojimi bývalými spoluhráčmi a Andraščík s istotou potrestal hneď prvé zaváhanie defenzívy FK - 0:1. Rozvlnená sieť ešte viac zvýraznila potrebu pozornosti a nasadenia oslabenej Čadce. Aj keď sa domáci dostávali pred súperovu bránu len sporadicky, pološanca Húšťavu, namiesto strely volil prihrávku, strela Kubištu tesne vedľa a Strapáča do pripraveného Vojtaška potešili. Na rýchly gól už hostia napriek príležitostiam nenadviazali. V 12. min. zasiahol v poslednej chvíli M. Gavlák, Kokanovič mieril tesne nad a v 28. min. mohol skórovať opäť Andraščík. Prvopolčasový nie príliš okulahodiaci futbal, ktorému neprial ani terén, vyznel pre bojujúcich domácich napriek rýchlemu gólu v celku pozitívne.

Moldava si uvedomovala neistotu jednogólového vedenia a Čadca pokúšala svoje šťastie. V 50. min. strieľal Strapáč nad. BODVA s pribúdajúcim časom dominovala, ale gólovo sa nepresadila. V 63. min. Smolecovu prudkú strelu vytesnil starší z bratov Gavlákovcov na roh, dispečer stredu poľa Kokanovič namieril znova vedľa a gólovému pokusu Kováča stál v ceste opäť domáci brankár. V 64. min prišla jedna z dvoch lepších príležitosti Čadce v druhom polčase. Kubišta našiel presným centrom Lušňáka, no s jeho hlavičkou si Vojtaško poradil. Druhá, zrejme veľká možnosť, sa núkala po dlhom pase Húšťavovi, ale toho jednoznačne neprávom zastavil v nájazde na Vojtaška Sluk. Ofsajd to nebol. Hostia rozhodli o zápase v rozpätí dvoch minút. V 79.min. Majného pokus z veľkého uhla tečoval tesne pred brankárom Bačík - 0:2 a v 81.min. nekrytý Tomáš Gavláka nedal bratovi šancu peknou hlavičkou - 0:3. V nedeľu čaká Čadčanov druhý zo série troch domácich zápasov: 11.4. o 15.30 FK Čadca - Slavoj Trebišov.

FK Čadca - FK BODVA Moldava nad Bodvou 0:3 (0:1)
Góly: 2. Andraščík, 79. Bačík, 81. T. Gavlák
rozhodovali: Gábor, Sluk, Žákech, delegát SFZ Schneider
diváci: 200
ŽK: Tlelka - Hanzuš, Jurko.

FK Čadca: M. Gavlák - Novotný, Kavuliak, Tlelka, Janščo - Strapáč, Kmeť - Lušňák (87. Kuric), Polka, Kubišta (77. Kubica) - Húšťava

BODVA: Vojtaško - Hanzuš, Kováč, Kaminský, Majný - Pančík (46. Smolec), Kokanovič, Brezničan, Andraščík (60. Timkovič) - T. Gavlák, Jurko (75. Bačík).

 Zdieľať | pošli do vybrali.sme.sk


Kategória: ŠPORT TOP | Vytvorené: 08.04.2010