Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

FK Čadca podľahla MFK Vranov nad Topľou 0:2

FK Čadca podľahla MFK Vranov nad Topľou 0:2

Ďalší zo zápasov „pravdy“ skončil prehrou domácej Čadce. Priebeh zápasu mohla určite ovplyvniť 10.min., keď Polka po nezištnej Húšťavovej prihrávke v čistej šanci prestrelil. Ešte pred tým strieľal v dobrej pozícii vedľa Kubica. Polka skúšal v 12.min. opäť Pulenovu pozornosť, ale skúsený brankár hostí bol na mieste. Úvod stretnutia Čadčanom vyšiel, boli viac ako vyrovnaným súperom favorizovanému druhému Vranovu, ale svoje tvrdo vypracované a vzácne šance nevyužili.

Vranov v stretnutí technicky aj pohybom Čadcu prehrával, gól sa mu v prvom vyrovnanom polčase vstreliť nepodarilo. V tom druhom živila domáca Čadca nádej na trojbodový úspech len do 60.min. Lazúrov priamy kop sa obtrel o múr a aj keď si Gavlák na tečovanú strelu siahol, zabrániť gólu už nedokázal - 0:1. V 67.min. mohol vyrovnať po Polkovom centri Húšťava, ale jeho hlavička našla Pulenovo náručie. Čadca sa už dokonca stretnutia nezmohla na výraznejší tlak, Vranov si víťazstvo bez väčších problémov ustrážil a v nadstavenom čase pridal gól po dorážke Kulicha - 0:2.

FK Čadca - MFK Vranov nad Topľou 0:2 (0:0)
Góly: 60. Lazúr, 90. Kulich

ŽK: Kubišta, Tlelka, Janščo - Pekár
ČK: Kavuliak
rozhodovali: Hádek, Poláček, Sluk, delegát SFZ Marko
diváci: 200

FK Čadca: M. Gavlák - Novotný, Kavuliak, Tlelka, Janščo - Kubišta, Strapáč, Polka, Kubica (51. Lokša) - Húšťava, Vnuk
MFK Vranov nad Topľou: Pulen - Petro, Jenčko, Paraska (46. Kulich), Kišš - Opiela, Komár, Streňo (76. Vožný), Lazúr - Pekár (54. Babjak), Beran.

Zdroj : fkcadca.sk


Vytvorené: 08.06.2010