Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

Hokejbalová extraliga: Čadčania víťazne nad Ružinovom

Hokejbalová extraliga: Čadčania víťazne nad Ružinovom

V nedeľu 21.11.2010 odohrali Čadčianski extraligisti v kategórii do 19 rokov (U19) svoj ďalší zápas na domácej pôde. Súperom im bol tím RŠK Ružinov.
V prvom dejstve boli diváci svedkami vyrovnaného súboja, keď sa síce Čadca dostala do vedenia gólom Kyzeka no súper odpovedal a vyrovnal ešte v desiatej minúte na 1:1. V druhej tretine padli tri góly a všetky do brány Ružinova. Postupne sa presadili Holešinský, Šustek a Podolák. V poslednej tretine zavŕšil víťazstvo domácich na 5:1 druhým gólom Holešinský a Čadca si s prehľadom ustrážila jasné víťazstvo.

Na zápas prišiel Čadcu povzbudiť aj primátor mesta Jozef Vražel, ktorý po zápase odovzdal mladým Čadčanom šek v hodnote 700 Eur na činnosť hokejbalového klubu. V priebežnej tabuľke je Čadca zo ziskom 10 bodov na štvrtom mieste z deviatich mužstiev. V ďalšom kole Čadca cestuje do Martina (27.11.2010) a v sobotu 4.12. sa predstaví v domácom zápase proti Nitre.

Hbk Čadca - RŠK Ružinov 5:1 (1:1, 3:0, 1:0)
Body Čadca : Kyzek (Janík, Krkoška), Holešinský (Šustek, Podolák), Šustek (Holešinský), Podolák (Šustek), Holešinský (Šustek)
Zostava Čadca : Nevedel - Bazger, Novotný, Bobek, Revay, Michalina, Podolák, Janík, Šustek, Krkoška, Lipták, Holešinský, Kyzek, Gerát, Firek. Tréner : J. Chovančík

viac na www.hbkcadca.sk


Vytvorené: 06.12.2010