Región Kysuce - foto Stanislav Hulita
Tipy, články, foto, video pošli na redakcia@kysuce.sk

ŠK Závažná Poruba - FK Čadca 1:1 (0:1)

ŠK Závažná Poruba - FK Čadca 1:1 (0:1)

Čadca začala lepšie, bola aktívnejšia a pohyblivejšia. Hra sa odohrávala väčšinou v strede poľa, kde dominovali Michalík, Polka aj Janščo. Čadčania si vypracovali niekoľko šancí, no využili len jednu z nich. V 13. min. posunul Polka loptu Kubicovi, ktorý krížnou strelou zo 14m trafil do čierneho - 0:1. Po góle sa domáci prebudili, boli aktívnejší, ale do vyložených šancí sa nedostávali. V 30.min. nezužitkoval prihrávku Grofčíka Kadáš, zakončil slabou strelou len do brankára.

V druhom polčase udávali hre tón opäť hostia. Rozhodnutie mohlo prísť po akcii Michalíka, ktorý uvoľnil Jakubca, ten ideálne našiel Kadáša, ale čadčiansky útočník v čistej šanci trestuhodne prestrelil! Naplnilo sa klasické nedáš - dostaneš. Po brejku sa Poruba dostala k pokutovému kopu. Namiesto vedenia 0:2 bolo po penalte Repčeka vyrovnané - 1:1. O pár minút neskôr Hlava zneškodnil nepríjemnú strelu Blaščíka. Záver zápasu patril lepším hosťom, ale šance Gončára, Jakubca a Polku zostali nevyužité. Najmä Polka mal na kopačke tri body, keď po krásnom Michalíkovom uvoľnení zastavila jeho strelu žrď!

góly: Repček (11m) - Kubica
diváci: 130
rozhodovali: Knapec, Čunderlík, Kapusta, delegát SsFZ Perašin
FK: Hlava - Grofčík, Pet. Strapáč, Kavuliak, J. Tlelka - Janščo - Jakubec, Polka, Michalík, Kubica (68. Putorík) - Kadáš (60. Gončár)

fkcadca.sk


Vytvorené: 14.06.2011